Kogt syltet sild 74;
Lun stegt sild 74;
Marineret sild 69;
Krydder sild 69;
Karry sild 69;
Varm rødspættefilet m. remoulade 99;
Varm rødspættefilet m. rejer og asparges 129;
Ferskrøget laks 109;
Gravet laks m. dressing 109;
Rejer m. mayonaise 85;
Røget ål m. røræg 149;
Lun hjemmelavet leverpostej m. bacon og champignon 79;
Røget lammelår m. røræg 82;
Pers hjemmelavede rullepølse m/sky 79;
Kogt sprængt oksebryst m. pickles og peberrod 82;
Roastbeef m.stegte løg og remoulade 82;
Roastbeef m. spejlæg 82;
Tatar m. æggeblomme 109;
Pariserbøf m. æggeblomme 129;
Hønsesalat på ristet franskbrød 79;
Lune frikadeller m. surt 77;
Ribbensteg m. surt og rødkål 85;
Æg m. karrymayonaise og rejer på ristet franskbrød 76;
Dyrlægens natmad 79;
Skinke m. spejlæg 79;
Sylte m. rødbeder (fra 1/10-1/2) 79;
Kanalens Kartoffel mad 74;
Æg og tomat m. purløg 74;
Mild ost 74;
Camembert 74;
Friturestegt camembert 79;
Gorgonzola m. æggeblomme 79;
Gammel ost m. rom (fedt/smør) 85;
Roquefort m. æggeblomme 79;
Brød m. smør 20;