Kogt syltet sild 89;
Lun stegt sild 89;
Marineret sild 79;
Krydder sild 89;
Karry sild 79;
Varm rødspættefilet m. remoulade 109;
Varm rødspættefilet m. rejer og asparges 139;
Ferskrøget laks 129;
Gravet laks m. dressing 129;
Rejer m. mayonaise 98;
Røget ål m. røræg 165;
Lun hjemmelavet leverpostej m. bacon og champignon 89;
Røget lammelår m. røræg 89;
Pers hjemmelavede rullepølse m/sky 89;
Kogt sprængt oksebryst m. pickles og peberrod 95;
Roastbeef m.stegte løg og remoulade 95;
Roastbeef m. spejlæg 95;
Tatar m. æggeblomme 129;
Pariserbøf m. æggeblomme 139;
Hønsesalat på ristet franskbrød 89;
Lune frikadeller m. surt 89;
Ribbensteg m. surt og rødkål 109;
Æg m. karrymayonaise og rejer på ristet franskbrød 76;
Dyrlægens natmad 89;
Skinke m. spejlæg 89;
Sylte m. rødbeder (fra 1/10-1/2) 89;
Kanalens Kartoffel mad 89;
Æg og tomat m. purløg 84;
Mild ost 89;
Camembert 89;
Friturestegt camembert 95;
Gorgonzola m. æggeblomme 109;
Gammel ost m. rom (fedt/smør) 95;
Roquefort m. æggeblomme 95;
Brød m. smør 20;