33 11 57 70 Kanal@cafeer.dk

Kogt syltet sild 74;

Lun stegt sild 74;

Marineret sild 69;

Krydder sild 69;

Karry sild 69;

Varm rødspættefilet m. remoulade 99;

Varm rødspættefilet m. rejer og asparges 129;

Ferskrøget laks 109;

Gravet laks m. dressing 109;

Rejer m. mayonaise 85;

Røget ål m. røræg 149;

Lun hjemmelavet leverpostej m. bacon og champignon 79;

Lammerullepølse 79;

Røget lammelår m. røræg 82;

Pers hjemmelavede rullepølse m/sky 79;

Kogt sprængt oksebryst m. pickles og peberrod 82;

Roastbeef m. bløde løg og remoulade 82;

Roastbeef m. spejlæg 82;

Tatar m. æggeblomme 109;

Pariserbøf m. æggeblomme 129;

Hønsesalat på ristet franskbrød 79;

Lune frikadeller m. surt 77;

Ribbensteg m. surt og rødkål 85;

Æg m. karrymayonaise og rejer på ristet franskbrød 76;

Dyrlægens natmad 79;

Skinke m. spejlæg 79;

Sylte m. rødbeder (fra 1/10-1/2) 79;

Kanalens Kartoffel mad 74;

Spegepølse 66;

Rullepølse m. sky 66;

Æg og tomat m. purløg 74;

Mild ost 74;

Camembert 74;

Friturestegt camembert 79;

Gorgonzola m. æggeblomme 79;

Gammel ost m. rom (fedt/smør) 85;

Roquefort m. æggeblomme 79;

Brød m. smør 20;

This post is also available in: English