Kogt syltet sild 68;

Lun stegt sild 68;

Marineret sild 66;

Krydder sild 66;

Karry sild 66;

Varm rødspættefilet m. remoulade 90;

Varm rødspættefilet m. rejer og asparges 109;

Ferskrøget Bornholmerlaks 100;

Gravet laks m. dressing 100;

Rejer m. mayonaise 79;

Røget ål m. røræg 129;

Lun hjemmelavet leverpostej m. bacon og champignon 72;

Lammerullepølse 70;

Røget lammelår m. røræg 76;

Kogt sprængt oksebryst m. pickles og peberrod 76;

Roastbeef m. bløde løg og remoulade 76;

Roastbeef m. spejlæg 76;

Tatar m. æggeblomme 100;

Pariserbøf m. æggeblomme 109;

Hønsesalat på ristet franskbrød 72;

Lune frikadeller m. surt 72;

Ribbensteg m. surt og rødkål 79;

Æg m. karrymayonaise og rejer på ristet franskbrød 76;

Dyrlægens natmad 72;

Skinke m. spejlæg 69;

Sylte m. rødbeder (fra 1/10-1/2) 72;

Spegepølse 66;

Rullepølse m. sky 66;

Æg og tomat m. purløg 66;

Mild ost 69;

Camembert 69;

Friturestegt camembert 69;

Gorgonzola m. æggeblomme 79;

Gammel ost m. rom (fedt/smør) 72;

Roquefort m. æggeblomme 72;

Brød m. smør 20;

This post is also available in: English