Smørrebrød

Kogt syltet sild 64;

Lun stegt sild 64;

Marineret sild 62;

Krydder sild 62;

Karry sild 62;

Varm rødspættefilet m. remoulade 86;

Varm rødspættefilet m. rejer og asparges 105;

Ferskrøget Bornholmerlaks 96;

Gravet laks m. dressing 96;

Rejer m. mayonaise 75;

Røget ål m. røræg 125;

Lun hjemmelavet leverpostej m. bacon og champignon 68;

Lammerullepølse 66;

Røget lammelår m. røræg 72;

Kogt sprængt oksebryst m. pickles og peberrod 72;

Roastbeef m. bløde løg og remoulade 72;

Roastbeef m. spejlæg 72;

Tatar m. æggeblomme 96;

Pariserbøf m. æggeblomme 105;

Hønsesalat på ristet franskbrød 68;

Lune frikadeller m. surt 68;

Ribbensteg m. surt og rødkål 75;

Æg m. karrymayonaise og rejer på ristet franskbrød 72;

Dyrlægens natmad 68;

Skinke m. spejlæg 65;

Sylte m. rødbeder (fra 1/10-1/2) 68;

Spegepølse 62;

Rullepølse m. sky 62;

Æg og tomat m. purløg 62;

Mild ost 65;

Camembert 65;

Friturestegt camembert 68;

Gorgonzola m. æggeblomme 75;

Gammel ost m. rom (fedt/smør) 68;

Roquefort m. æggeblomme 68;

Brød m. smør 20;

This post is also available in: English